Wednesday, October 21, 2009

PR mula memikirkan sesuatu untuk dilakukan semasa Persidangan DUN 28hb nie

Artikel yang diambil dari Blog promelayu

Salam perjuangan,

Sebentar tadi pejuang/// dapat call dari sahabat yang berfahaman kiri ( Pro PR ), beliau ajak pejuang/// kuar minum. Dalam jam 10 malam, pejuang/// sampai di Oldtown, Medan Gopeng.

Terkejut juga pejuang/// kerana sahabat seorang ni biasa berperang mulut dengan pejuang /// bila berbicara soal pemerintahan kerajaan di Perak. maklumlah mereka yang pernah memerintah tetiba tewas sukar menerima kenyataan HILANG KUASA.

Bila berjumpa seperti biasa kami berbicara soal famili masing-masing khasnya soal pejuang/// yang sudah berdapur dua. Huhuhu....

Dimulakan cerita, yang sahabat seorang ni telah menghadiri satu perjumpaan sulit dari kalangan Yang berhormat Pakatan Rakyat di satu lokasi yang terpaksa pejuang/// rahsiakan. Tarikh dan masa pun terpaksa dirahsiakan atas keselamatan sahabat seorang ni. Urut dada pejuang/// dan mengucap panjang bila mendengar inti pati perjumpaan tersebut. Menurut sahabat pejuang/// ini, barisan YB dari Pakatan Rapuh Lagi Haramjadah yang di ketuai oleh Babi tunggangan DAP iaitu Nizar Al-Tahiti telah merancang sesuatu perbuatan yang BANGSAT ketika menghadiri Persidangan DUN tersebut nanti. Semua atas satu niat, untuk membatalkan usaha kerajaan pemerintahan BARISAN NASIONAL dari meneruskan persidangan tersebut.

Antara usaha tersebut dan di persetujui bersama adalah seperti berikut :

- Memastikan huruhara persidangan tersebut.
- Membuat provokasi ke atas YB dari BN sehingga mencetuskan pergaduhan.
- Memastikan polis bertindak ke atas YB Pakatan BABI, kalau boleh di angkut keluar dewan.
- Jika perlu dan amat diharapkan agar ada dari kalangan YB Pakatan Babi (PR) ini cedera atau pecah kepala ketika pergaduhan dengan YB Barisan Nasional dan Polis.
- Mengharapkan kehadiran dari wartawan luar negara khasnya CNN sewaktu persidangan tersebut.
- Memastikan penyokong-penyokong Pakatan Babi (PR) berhimpun seramai mungkin di luar dewan dan mencetuskan provokasi dan bergaduh dengan polis dan penyokong Barisan Nasional.
- Memastikan liputan menyeluruh dari semua media terutamanya blogers Pro PR.
- Memastikan rakyat kembali simpati kepada Pakatan Babi (PR) dan membenci BN.

Tidak ke SETAN namanya tu? Sanggup menghuru-harakan negeri ini semata-mata untuk memuaskan nafsu politik mereka. Untuk itu apa tindakan kita yang inginkan keamanan di bumi bertuah ini? Mohon polis memastikan keamanan terus terbela dan sahabat-sahabat bloggers sekalian sebarkanlah cerita ini di blog masing-masing agar mereka tahu pertapa HARAMJADAH NYER niat Pakatan Rapuh ini dengan agenda mereka ini sehingga akhirnya menguntungkan DAP.....

Jangan kita menjadi BODOH dan membiarkan bangsa yang dulu nyer datuk nenek mereka datang menumpang di tanah air kita akhirnya dengan rakus merampas hak milik kita yang di perjuangan oleh datuk nenek moyang kita. Ayuh bersatu hatilah kita atas nama MELAYU ISLAM yang sejati....

Hikmah di sebalik perjumpaan tersebut..., sahabat pejuang/// dan tiga orang lagi rakan beliau istihar keluar PAS dan masuk UMNO.

Alhamdullilah.....

No comments: